Catalog electronic

Având în vedere desfășurarea activității didactice la nivelul unității noastre inclusiv prin intermediul tehnologiei și internetului, vă rugăm să respectați următoarele dispoziții din:
– Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare:
”Art. 272 (3) Înregistrarea prin orice procedee didactice poate fi făcută numai cu acordul celui care conduce.
(4) Multiplicarea, sub orice formă, a înregistrărilor activității didactice de către elevi sau de către alte persoane este permisă numai cu acordul cadrului didactic respectiv.”
– Metodologia-cadru privind desfășurarea activităților didactice prin intermediul tehnologiei și al Internetului, precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal aprobată prin Ordinul 5545/2020, – Art. (6 ) “Participanții la activitățile de învățare desfășurare prin intermediul tehnologiei și al Internetului au următoarele obligații:
[…] c) de a nu înregistra, disemina, folosi informații care conțin date cu caracter personal, in alt mod care excede scopului prelucrării acestor date”.În raport cu dispozițiile mai sus citate, vă solicităm:
– Să NU înregistrați prin niciun procedeu activitățile didactice și să nu multiplicați sub nicio formă înregistrările activităților didactice fără acordul expres al cadrului didactic care conduce/realizează activitatea respectivă;
– Să luați toate măsurile pentru a preveni înregistrarea activităților didactice sau multiplicarea înregistrărilor acestora, în absența acordului expres al cadrului didactic care conduce/realizează activitatea respectivă.

 

Sinaia face școală!

ÎNVĂȚĂM și RĂMÂNEM SĂNĂTOȘI.
ELEV-PROFESOR-PĂRINTE
#sinaia #acasă #aicisiacumprimăriasinaia
Suntem pregătiți pentru ziua de luni când cantacuzinii vor face orele de acasă. Află din acest clip cum poți învăța oriunde și oricând. Un material pregătit cu drag pentru elevi, profesori și părinți.
#elevdesinaia #profesordeacasa #părintemereu

Publicată de Primaria Sinaia pe Sâmbătă, 24 octombrie 2020

ANUNT FOARTE IMPORTANT!

DRAGI ELEVI/STIMAȚI PĂRINȚI

Cursurile continua in sistem on-line pana la 23.12, conform Hotărârii 57/07.12.2020

 

Link logare Catalog Electronic

 

Scurta prezentare a metodei de inserare a datelor si sistemul de functiuni ale aplicatiei EduXpert

Faceţi click pentru a vizualiza tutorialul video pentru profilul elev.

Faceţi click pentru a vizualiza tutorialul video pentru profilul părinte.

Faceţi click pentru a vizualiza tutorialul video pentru profilul profesor.

Faceţi click pentru a vizualiza tutorialul video pentru profilul director.